Ομαδικά συμβόλαια

Καλώς ήρθατε!

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας έχετε κάνει. Αν δεν βρίσκετε την ερώτηση που ψάχνετε μην διστάσετε να δημιουργήσετε νέα ερώτηση και εμείς θα σας απαντήσουμε .

0

Επίσκεψη γιατρού σε ομαδικό Interamerican

Τηλεφωνική Γραμμή υγείας INTERAMERICAN – ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ:  210 - 9987800

Ο ασφαλισμένος, οπουδήποτε και αν κατοικεί, καλεί στον παραπάνω αριθμό όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και χωρίς περιορισμό κλήσεων, προκειμένου να ενημερωθεί για τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των συμβεβλημένων Διαγνωστικών κέντρων της «ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ».

Το τηλεφωνικό Κέντρο εκτός από τις παραπάνω πληροφορίες, παρέχει και ιατρικές συμβουλές για κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας και πληροφορίες σχετικά με εφημερεύοντα νοσοκομεία, φαρμακεία, κλπ.

Ο ασφαλισμένος επικοινωνεί με τον ιατρό του Δικτύου προκειμένου να ορίσει ραντεβού.  

Κατά την προσέλευσή του στον ιατρό του Δικτύου ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του, να τον ενημερώσει σε ποια εταιρία εργάζεται και ότι είναι ασφαλισμένος με Ομαδικό ασφαλιστήριο στην INTERAMERICAN σε συνεργασία με την ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ.

Άβαταρ
Απόρριψη

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!